SUSHI PARADISE GENT

SUSHI PARADISE GENT Sushi Paradise Gent

order food online

Recentreview


4 stars out of 643 reviews
17 Oct 2021 at 21:44 Heerlijk eten, maar het duurde 2 uur voordat het bezorgd werd. Erg jammer!
11 Oct 2021 at 20:51 Bestelling duurde 1h45 om te leveren, heel flauw. Goed van smaak maar beetje weinig voor dat geld. Was ook redelijk koud. Er zijn betere plaatsen om sushi te bestellen.
10 Oct 2021 at 17:44 The food was good. Tasted fine, nothing special. The website said the food would arrive at 20h, it arrived at 21h40! Not OK!
8 Oct 2021 at 9:27 PokPokroll & DragonEyes, Superlekker!
7 Oct 2021 at 20:20 Het eten was echt heerlijk!! Ondanks dat we anderhalfuur hebben moeten wachten bestellen we hier zeker opnieuw!
7 Oct 2021 at 17:00 Alles was super lekker, enkel vond ik dat er iets te weinig sushi stuks waren voor het soort boot dat we bestelden.
6 Oct 2021 at 21:40 Na een uur gewacht te hebben op de bereiding van onze small mix boat, nog een halfuur in de regen staan wachten op de takeaway… Het eten was goed maar de bezorger kan fluiten naar zijn tip.
6 Oct 2021 at 21:25 Bezorgtijd vroeger dan verwacht. Sushi goed en lekker
4 Oct 2021 at 7:17 Eten heel lekker. Zowel sushi als curry rijst gerecht. Vriendelijke bezorger.
3 Oct 2021 at 13:43 We hadden om 18u besteld om ons eten geleverd te krijgen om 20u30. Eten was er maar om 21u15. Zonde dat we zo vroeg bestellen om de levering dan zo laat te krijgen… Lag niet aan takeaway, want de dragoneyes waren nog warm
30 Sep 2021 at 9:38 Heel lekker! Goeie prijs-kwaliteit en voldoende
29 Sep 2021 at 11:47 Heel snelle bezorging, een halfuur sneller dan de app aangaf. Lekkere sushi, maar wat dure kant voor de hoeveelheid die je krijgt.